آبریزی کولر گازی و دلایل آن

شما اینجا هستید:

آبریزی کولر گازی و دلایل آن

آبریزی کولر گازی  یکی از آن مشکلاتی است که شاید با آن رو به رو شده باشید. این اتفاق می تواند نشانه مشکلی در کولر گازی باشد. آبریزی مداوم می تواند باعث خسارت های مالی مانند خراب کردن گچ دیوار، خراب کردن فرش و حتی خراب کردن خود کولر گازی شود. پس توصیه می کنیم با دیدن اولین چکه های آب از کولر گازی خود حتما به نمایندگی یا یک تعمیرکار معتبر مراجعه کنید. اما اگر دوست دارید علت های به وجود آمدن این مشکل را بدانید این مطلب گری ایرانیان را از دست ندهید.

علل آبریزی کولر گازی

دلایل عمده ای برای به وجود آمدن این مشکل وجود دارد که به بیان آن ها می پردازیم.

مسدود شدن ناودانی یا لوله درین

در کولر های گازی بخشی به نام ناودانی وجود دارد. آبی که در آن جمع می شود از طریق لوله درین خارج می شود. برخی اوقات گرد و غبار در این قسمت جمع می شود و چون این گرد و غبار با آب ترکیب می شوند حالتی لزج و لجن مانند به خود می گیرند. همین مساله می تواند سبب شود که آب درون لوله ها راهی برای تخلیه نداشته و دوباره از درچه های کولر گازی سریز شوند.

مشکلات پیش آمده برای لوله درین یا تخلیه

برخی از موارد سبب می شوند تا لوله درین دچار مشکل شود. این مشکلات سبب می شوند تا آب از طریق لوله درین تخلیه نشده و دوباره به داخل سرریز شود. هر کدام از موارد تا خوردگی در لوله، مسدود شدن لوله، نبودن جای کافی برای تخلیه و نبود شیب کافی در شلنگ تخلیه می تواند مشکل آبریزی در کولر گازی را ایجاد کند.

مقدار گازی کولر گازی را بررسی کنید

همان طور که می دایند کولر های گازی با استفاده از گازی که در لوله هایشان جریان دارد هوا را خنک می کنند. در نتیجه اگر این گاز رو به اتمام باشد کولر گازی دچار مشکل می شود. همین امر مشکلاتی را از جمله یخ زدن فین ها و همچنین آب ریزی کولر گازی می شود. پس حتما میزان گاز باقی مانده در کولر گازی خود را بررسی کنید.

عایق نبودن لوله ها

یکی از شایع ترین دلایل آبریزی کولر گازی مشکل عایق نبودن لوله های داخلی است. لوله های داخلی اغلب خنک هستند و رطوبت را به خود جذب می کنند. این رطوبت و گرما با خنکی لوله ها برخورد کرده و باعث آبریزی در کولر گازی می شوند.

مقالات مرتبط
نظرات
جهت ارسال نظر ابتدا وارد شوید