نحوه نصب و چگونگی کارکرد کولر گازی غیر کانالی

شما اینجا هستید:
نحوه نصب و چگونگی کارکرد کولر گازی غیر کانالی

نحوه نصب و چگونگی کارکرد کولر گازی غیر کانالی

هنگامی که شما قصد خرید و نصب یک کولر گازی را داشته باشید، همیشه اینطور نیست که نیاز به یک شبکه کانالی داشته باشید. که در تمامی فضای ساختمان شما جریان یابد. بسیاری از کاربران کولر گازی غیر کانالی را ترجیح می دهند. همانطور که از نام آن پیداست، کولر گازی غیر کانالی به سیستمی اطلاق می شود که نیاز به کانال را برای شما برطرف می کند. نصب کولر گازی غیر کانالی می تواند شامل چند واحد کولر گازی در اتاق های مختلف باشد که سپس به یک واحد کمپرسور در فضای باز متصل می شوند. واحدها با استفاده از لوله های مبرد و سیم کشی، انتقال هوا را خنک سازی هوا را انجام می دهند.

سیستم های کولر گازی غیر کانالی یا مینی اسپلیت ها، همانطور که شناخته می شوند، از نظر ساختاری بر خلاف سیستم های کانالی که دارای پانل هوای مرکزی هستند. در این مدل پانل های هواساز برای هر بخش مجزا بوده و برای بخش های مختلف از هوا ساز های مختلف استفاده می شود. اگر تا به حال به نصب کولر گازی فکر کرده اید، حتماً از خود پرسیده اید که نحوه نصب و چگونگی کارکرد کولر گازی غیر کانالی به چه شیوه ای است؟

ما در این مقاله برای شما در مورد نحوه نصب و چگونگی کارکرد کولر گازی غیر کانالی بحث خواهیم کرد برای داشتن اطلاعات بیشتر در این زمینه ما را همراهی نمایید.

نحوه نصب و چگونگی کارکرد کولر گازی غیر کانالی

نحوه نصب و چگونگی کارکرد کولر گازی غیر کانالی

در حالی که کولر گازی غیر کانالی یا مینی اسپلیت ها ممکن است ویژگی های خاص خود را داشته باشند، مهم است که بدانید آنها همچنان از یک قانون کلی برای نصب پیروی می کنند. بنابراین، در زیر راهنمای نصب کولر گازی غیر کانالی آورده شده است:

جزء داخلی

مرحله 1: برای قرار دادن بخش هوا ساز یا پانل داخلی کولر گازی خود، اولین کاری که باید انجام دهید این است که یک سوراخ در دیوار ایجاد کنید. این سوراخ به شما کمک می کند که لوله ها را به واحد بیرونی متصل کنید. اطمینان حاصل کنید که نقطه مورد نظر شما در برابر نور مستقیم خورشید و سایر عناصر تولید کننده گرما محافظت می شود. همچنین، دستگاه را (حداقل 1 متر) از وسایلی که سیگنال های الکترونیکی منتشر می کنند، دور نگه دارید. اینها شامل تلویزیون، تلفن و رادیو می شود. آنها متعاقباً می توانند در عملکرد کولر گازی شما اختلال ایجاد کنند.

علاوه بر این، از مسیرهایی که ممکن است نشت گاز و نفت در آنها باشد، خودداری کنید. دیوار انتخاب شده برای نصب نیز باید به اندازه کافی محکم باشد تا دستگاه را نگه دارد. در حالی که مکان را در نظر می گیرید، مکانی را انتخاب کنید که واحد شما بتواند از آنجا به طور موثر کار کند. مینی اسپلیت ها را می توان از راه دور کنترل کرد، بنابراین شما مجموعه وسیع تری از نقاط نصب دارید.

در نهایت، واحد خود را در 2 متر بالاتر از کف نصب کنید. باید حداقل 15 سانتی متر از اجسام مختلف فاصله داشته باشد. این باعث می شود که هوا به راحتی گردش کند.

مرحله 2: این قسمتی است که صفحه نصب را در آن وصل می کنید. آن را در مقابل دیوار انتخابی قرار دهید، با استفاده از یک سطح برای اطمینان از صاف بودن انتهای عمودی و افقی. سپس محل سوراخ های پیچ را با مداد مشخص کنید. صفحه را جدا کرده و در محل های مربوطه ای که نشان دادید سوراخ کنید.

اکنون زمان ایمن سازی آن فرا رسیده است. صفحه را طوری روی دیوار قرار دهید که با هر سوراخ مطابقت داشته باشد. این کار را با قرار دادن لنگرهای پلاستیکی در سوراخ ها دنبال کنید. صفحه را با پیچ های ضربه ای وصل کنید.

مرحله 3: در اینجا، شما سوراخی ایجاد می کنید که از طریق آن لوله ها می توانند به واحد بیرونی متصل شوند. این فرآیند برای تکمیل شدن به یک مته نیاز دارد. اکنون می توانید یک برش 8 سانتی متری در دیوار ایجاد کنید و مراقب باشید که شیب آن به سمت پایین باشد. این امر جریان میعانات را بسیار آسان می کند. اطمینان حاصل کنید که قسمت خاصی از دیوار دارای سیم یا لوله دیگری نیست.

مرحله 4: قبل از ادامه، نمودار ارائه شده با دستگاه را با سیم کشی زیر پانل جلویی مقایسه کنید. برای انجام این کار، پوشش جلویی را بردارید و بررسی کنید. سیم ها باید به درستی به پایانه ها متصل شوند.

مرحله 5: اکنون، می توانید سیم ها را از طریق دیوارها عبور دهید تا آنها را به واحد متصل کنید. برای انجام این کار، تمام سیم کشی ها و لوله‌ها را با نوار برق به هم بچسبانید. برای اطمینان از جریان آب، خط تخلیه را زیر خطوط دیگر نگه دارید. اینها را از دیوار عبور دهید و هر کدام را با نقطه ای که در دفترچه راهنما مشخص شده است مطابقت دهید.

برای عملکرد راحت دستگاه، سطح انحنای کابل ها را محدود کنید. همچنین مطمئن شوید که خط تخلیه آب را به محل مناسب منتقل می کند. بسته بندی سیم ها به خوبی عایق بندی شده است، بنابراین نیازی به وسایل اضافی نیست.

مرحله 6: برای تثبیت و محکم کردن یونیت داخلی به دیوار، تنها کاری که باید انجام دهید این است که اتصالات را به درستی تراز کنید. پورت های ماده در پشت و درگاه که روی دیوار قرار دارند. مطمئن شوید که اینها هم تراز هستند و محکم فشار دهید تا در موقعیت خود قرار گیرند. ما به شما توصیه می کنیم که در این مورد از یک دوست کمک بگیرید.

دستگاه را کمی به عقب خم کنید تا مطمئن شوید که آب از خط تخلیه عبور می کند.

قطعه بیرونی (کندانسور)

مرحله 1: برای اطمینان از اینکه واحد شما به بهترین شکل کار می کند، آن را در یک منطقه نسبتاً سرپوشیده قرار دهید. فضایی بدون گرد و غبار، گرما، یا تجمع وسایل است. سوراخی را که هنگام نصب واحد داخلی ایجاد کرده اید پیدا کنید و کندانسور را در فاصله 15 متری نگه دارید. به این ترتیب، اتصال لوله ها و کابل های خروجی آسان خواهد بود.

و پس از آن، کندانسور خود را در نقطه ای قرار دهید که از همه طرف حداقل 30 سانتی متر آزاد باشد. همچنین، عناصر مزاحم مانند آنتن های رادیو و تلویزیون را حداقل 3 متر از قطعه دور نگه دارید.

مرحله 2: این بخش شامل محافظت از کندانسور شما است. یک راه ایده آل برای انجام این کار این است که یک صفحه بتنی برای قرار دادن دستگاه بر روی آن استفاده کنید. کندانسور، با استفاده مداوم، ممکن است روی زمین خالی حرکت کند. همچنین مستعد عوامل جوی مانند برف و باران خواهد بود. شما می توانید یک صفحه بتنی را در فروشگاهی که در زمینه بهسازی خانه فعالیت می کند خریداری کنید.

مرحله 3: شما همچنین باید لرزش را کنترل کنید. می توانید این کار را با قرار دادن یونیت خارجی روی بالشتک های لاستیکی انجام دهید. دستگاه را با پیچ و مهره به آنها ببندید.

مرحله 4: مشابه کاری که با واحد داخلی انجام دادید، تأیید کنید که سیم کشی با حالتی که در دفترچه راهنما ذکر شده مطابقت دارند. جلد را باز کنید و این مقایسه را انجام دهید. اگر همه مثبت هستند، پوشش را به عقب ببندید.

مرحله 5: اکنون کابل های خروجی را به یونیت خارجی وصل کنید. از مهره های مخصوص برای اتصال آنها استفاده کنید و کابل برق داخلی را نیز به کندانسور محکم کنید. در نهایت، به یک پریز آماده برای منبع تغذیه پیوند دهید.

برای تکمیل پروژه، مراحل زیر را باید دنبال کنید:

مرحله 1: در ابتدا باید لوله هایی که قرار است گاز مبرد در آن جریان یابد را با استفاده از شلنگ پمپ خلاء کامل هواگیری کنید. درپوش شیرهای 2 و 3 طرفه را باز کنید، سپس شلنگ را به درگاه سرویس وصل کنید. پمپ خلاء را روشن کنید تا به 10 میلی متر جیوه برسد. دستگیره فشار کم را ببندید و دستگاه پمپ خلاء را خاموش کنید.

قبل از جدا کردن دستگاه پمپ خلاء، آزمایشی را برای بررسی نشتی دریچه ها انجام دهید. سپس، درپوش ها را دوباره وصل کنید.

مرحله دوم: در این قسمت لوله های رابط را با گیره محکم می کنید. این باعث می شود که در حین استفاده از جابجایی آنها جلوگیری شود. می توانید گیره ها را در بسته بندی و همچنین راهنمایی برای تعمیر صحیح آنها بیابید.

مرحله 3: سوراخ اتصال را با استفاده از فوم پلی اورتان ببندید. رها کردن این نقطه بدون مهر و موم باعث جذب آفات و هوای گرم به فضای شما می شود. قبل از روشن کردن کولر گازی مطمئن شوید که فوم خشک شده است.

مرحله 4: در نهایت، دستگاه را از قسمت داخلی روشن کنید. باید چند دقیقه طول بکشد تا هوای خنک آن را در خانه خود احساس کنید. اگر مشکلی وجود داشت، دفترچه راهنمای نصب خود را دوباره چک کنید.

آیا می توانم نصب کولر گازی غیر کانالی را خودم انجام دهم؟

اگر چه ما طریقه نصب کولر گازی غیر کانالی را برای شما شرح داده اییم. اما این بدان معنی نیست که هر کس که بخواهد می تواند آن را نصب کند. در مورد کولر گازی که یک دستگاه نسبتا گران است. نصب غیر اصولی آن می تواند سبب از خراب شدن سریع دستگاه شود. و عوارض جبران ناپذیری برای شما به همراه داشته باشد. پس بهتر است برای نصب دستگاه از یک نصاب حرفه ایی کمک گیرید. برخی از تولید کنندگان نصب دستگاه توسط تکنسین مخصوص را به عنوان بخشی از ضمانت نامه خود قید می کنند و اگر مشکلی پیش بیاید. گارانتی را باطل می کند.

مزایای نصب تهویه مطبوع غیر کانالی نسبت به سایر کولر گازی ها

همراه با یادگیری نحوه نصب و چگونگی کارکرد کولر گازی غیر کانالی باید با مزایای آن نیز آشنا شوید. بنابراین در زیر مزایا و معایب آن را می سنجیم:

اولین و محبوب ترین مزیت کولر گازی غیر کانالی، نصب راحت آن است. و در مقابل سیستم های مرکزی این امر از نیاز به کارهای ساختاری عمده در خانه شما قبل از نصب جلوگیری می کند.

ثانیاً،کولر گازی های غیر کانالی یک راه عالی برای صرفه جویی در انرژی است. بیش از 30 در صد انرژی در کانال های کولر گازی های مرکزی تلف می شود. بسیاری از کولر گازی های غیر کانالی با کنترل از راه دور عرضه می شوند که این امکان را به شما می دهد تا با نیازهای اتاق شخصی خود دمای آن را تنظیم کنید.

از نظر امنیتی، استفاده از آنها ایمن تر است زیرا کولر گازی با استحکام بالا و نیاز به یک فضای کوچک برای انتقال لوله ها آن را از خطر دستبرد در امان نگه می دارد. این برخلاف چیزی است که در سیستم های کولر گازی پنجره ای یافت می شود.

علاوه بر این، انعطاف پذیری بسیار بیشتری له نسبت دارد. مدل ها را می توان به صورت پویا بر روی دیوار یا سقف نصب کرد. همچنین می توان آنها را طوری تنظیم کرد که با فضای یا طراحی هر اتاق مطابقت داشته باشند.

چگونه از تهویه مطبوع غیر کانالی خود نگهداری کنید

یکی دیگر از بخش های حیاتی بعد از درک نحوه نصب و چگونگی کارکرد کولر گازی غیر کانالی، یادگیری نحوه نگهداری آن است. در اینجا، ما یک سری موارد برای نگه داری از کولر گازی های غیر کانالی را برای شما شرح داده اییم:

کویل های کندانسور: علاوه بر تمیز کردن/تعویض فیلترهای هوا، کویل های کندانسور بخشی هستند که به همان اندازه به نگه داری نیاز دارند. با گذشت زمان، کثیفی یا کپک ممکن است روی کویل ها جمع شود و تمیز کردن آنها بسیار مهم است. برای شروع، سیستم را خاموش کنید و بگذارید خنک شود. پس از آن، سیم پیچ را با یک پارچه تمیز پاک کنید.

محیط اطراف: حتی با یک فضای داخلی تمیز، ممکن است همچنان واحدهای خود را مستعد خرابی دائمی کنید. این ممکن است به دلیل ورود آسان خاک باشد. به این ترتیب، تمیز کردن اطراف واحد بیرونی شما یک بخش کلیدی از نگهداری است.

لوله ها: لوله ها همچنین می توانند با گرد و غبار مسدود شوند. این امر مانع از گردش هوا در سیستم می شود. بنابراین، تمیز کردن لوله ها به صورت دوره ای، با توجه به هرگونه نشتی در طول خط ضروری است.

آب و هوا: سیستم های بدون کانال ممکن است در فصول سرد آسیب پذیر شوند. هنگامی که یخ یا برف روی آن جمع می شود، می تواند به راحتی به واحد خارجی آسیب برساند. بنابراین مهم است که به طور منظم هر یخ روی سیستم را پاک کنید.

فضا: در نهایت، یکی دیگر از عواملی که می تواند مانع کارایی سیستم شما شود، فضا است. اگر مبلمان یا اشیاء دیگر در اطراف کولر گازی غیر کانالی یا مینی اسپلیت شما وجود داشته باشد، کارایی آن کمتر می شود. همچنین می تواند برای عملکرد به تعمیر و نگهداری بیشتری نیاز داشته باشد. به این ترتیب، آزاد گذاشتن اطراف کولر گازی حداقل 1 مترر به بالا رفتن بهره وری و خنک سازی بهتر فضا کمک می کند.

سخن آخر

امروزه کولر های گازی در انواع مدل های کانالی و کولر گازی غیر کانالی ارائه شده اند. واحد های غیر کانالی معمولا از تک پانله تا چند پانله در بازار موجود می باشند. اما اطمینان از کیفیت و عملکرد آن ها برای هر کس قابل درک و تشخیص نیست. اما شما می توانید با خرید از یک مرکز مطمئن طول عمر بالای آن ها را تضمین کنید. و از آن جایی که سیستم های چند پانل مقدار فشار بیشتری را به کمپرسور وارد می کند کیفیت آن بسیار حائز اهمیت است.

از این رو شرکت گری ایرانیان به عنوان یک فروشگاه آنلاین به شما تضمین اصالت و کیفیت را خواهد داد. و شما می توانید برای خرید سیستم های هویه مطبوع به طور کامل به ما اعتماد نمایید. برای ثبت سفارش و دریافت مشاوره رایگان تنها کافیست با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید. تا آن ها با توجه به نیاز ،بودجه و حالت فضای مورد نظر شما بهترین محصول را معرفی نمایند.

مقالات مرتبط
نظرات
جهت ارسال نظر ابتدا وارد شوید
kocaeli web tasarım ajansı istanbul web tasarım ajansı ankara web tasarım ajansı izmit web tasarım ajansı gebze web tasarım ajansı izmir web tasarım ajansı kıbrıs web tasarım ajansı